Hlavní obsah

Mladá Boleslav - Varnsdorf 2:0Ďurišova parádní patička zpečetila první zimní výhru Mladé Boleslavi

Mladá Boleslav
Aktualizováno

Parádní góly mohou padat i v zimní přípravě. Fotbalisté Mladé Boleslavi porazili ve svém druhém utkání v Tipsport lize druholigový Varnsdorf 2:0. Fantastickou trefu předvedl Michal Ďuriš. Po Magerově rohovém kopu na přední tyč ze vzduchu usměrnil míč spektakulární patičkou přes brankáře Porcala přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu. Zpečetil tak první zimní výhru svého týmu.

Foto: fkmb.cz

Michal Ďuriš (třetí zprava) se právě chystá na svoji parádní kulišárnu...

Článek

Podobně jako proti Hradci Králové vyhráli Boleslavští první poločas, ale tentokrát proti druholigovému týmu druhý poločas neztratili a první turnajovou výhrou se nejméně do soboty posunuli do vedení skupiny C.

Skóre otevřel Magera, který si zpracoval Skalákovu přihrávku na hranici varnsdorfské šestnáctky a zamířil přesně k pravé tyči. Druhou branku pak zmíněnou parádou vstřelil Ďuriš. Po Magerově rohovém kopu přeloboval brankáře elegantní patičkou.

Do druhého poločasu poslal boleslavský kouč Karel Jarolím zcela novou sestavu, která si sice vynutila herní převahu, ale bez úspěšné koncovky.

Fotbalová Tipsport liga:
Skupina C (Mladá Boleslav):
Mladá Boleslav - Varnsdorf 2:0 (2:0)
Branky: 14. Magera, 22. Ďuriš.
Sestava Ml. Boleslavi - I. poločas: Hruška - Kysela, Navrátil, Hůlka, Bořil - Ščuk, Charizopulos - Skalák, Magera, Ďuriš - Wágner.
II. poločas: Šeda - Thalamy, Pajer, Kúdela, Mendy (77. Malpon) - Šisler, Milla - Štohanzl, Albina, Končal - Subbotin. Trenér: K. Jarolím.
Tabulka skupiny C:
1.Mladá Boleslav21013:23
2.Hradec Králové11002:13
3.Varnsdorf21011:23
4.Pardubice10010:10

Reklama

Související témata: