Hlavní obsah

Plzeň - Hannover 0:1Viktoria v Turecku prohrála, Hannover rozhodl hned v úvodu

Belek

Porážka na úvod. Fotbalisté Viktorie Plzeň ve svém prvním utkání na soustředění v tureckém Beleku podlehli Hannoveru 0:1. Osmý tým bundesligové tabulky rozhodl jedinou trefou hned ve 3. minutě. Lídr Synot ligy byl do přestávky neškodný, šance si vytvořil až ve druhém poločase. V sobotu se Plzeň utká s Legií Varšava.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňský útočník Stanislav Tecl trefil břevno.

Článek

Plzeňští věděli, že je čeká těžký duel. „Zápas pojímáme jako konfrontaci se špičkovým mužstvem, které je v úplně jiné fázi přípravy než my. Bundesliga začíná třicátého ledna a my až o tři týdny později," avizoval trenér Miroslav Koubek.

K dispozici neměl zcela kompletní kádr. „Hráči jako Hořava nebo Horváth musí ještě dotrénovat. U Pilaře se trochu ozvala třísla, jako důsledek tréninku na umělé trávě. Nejedná se o nic vážného," vysvětlil kouč.

Hannover hned ve 3. minutě otevřel skóre. Gól vstřelil Briand, který i nadále dělal plzeňské obraně velké problémy. První poločas patřil německému týmu, viktoriáni brankáře Zielera vůbec neohrozili. Po přestávce však Tecl trefil břevno a velkou šanci měl také Chramosta. V závěru měly příležitosti oba týmy, ale skóre se už nezměnilo.

Přípravný zápas v Turecku:
Viktoria Plzeň - Hannover 0:1 (0:1)
Branka: 3. Briand.
Plzeň - I. poločas: Kozáčik - Řezník, Hubník, Procházka, Limberský - Hrošovský, Vaněk - Rajtoral, D. Kolář, Kovařík - Tecl.
II. poločas: Kozáčik - Řezník (83. Medveděv), Baránek, Hejda, Kovařík - Procházka, Hrošovský (83. Hradecký) - Petržela, Chramosta, Tecl (83. Holenda) - Mahmutovič. Trenér: M. Koubek.

Reklama

Související témata: