Hlavní obsah

FANTASY: Boj o titul pokračuje! Sparta vyzve Příbram, Plzeň hostí Budějovice.

Dnes ve 20:15 startuje po zimní přestávce Synot liga. Těšit se můžeme především na boj o titul. První pozici si bude chtít i na konci soutěže udržet Plzeň, ta bude velmi blízce pronásledována Spartou a úplně bez šance není ani třetí Jablonec. Zajímavé souboje nám ale nabídne i boj o záchranu, který zdaleka není rozhodnutý! Pojďme se nyní společně podívat na fotbalisty, kteří si vysloužili místo v naší sestavě.

Kapitánem týmu jsme určili Pavla Kadeřábka.

Článek

Sparta začne stíhací jízdu o titul domácím utkáním proti Příbrami. Zisk tří bodů je naprostou povinností. V našem výběru mají tak zastoupení tři fotbalisté z Letné. Do branky se postaví Štěch, který v přípravě odchytal nejvíce zápasů. Do obrany stavíme Kadeřábka, který by měl na jaře patřit k nejlepším hráčům Sparty a třetím do party je Jakub Brabec, ten odehrál v přípravě nejvíce zápasů, a proto věříme, že bude mít místo v sestavě i pro mistrovský zápas.

Mahnmutoviče čeká premiéra v dresu Plzně

Bránit svou pozici musí před Spartou Plzeň. Tým Miroslava Koubka se o první jarní body porve s Českými Budějovicemi. Cokoli jiného než výhra by bylo pro domácí určitě ztrátou. Do našeho výběru se dostali tři fotbalisté, kteří během přípravy podávali kvalitní výkony a dostávali důvěru trenéra Koubka. Proto věříme, že se objeví i v mistrovském utkání. V záloze nastoupí Hrošovský, kterému bude v obraně krýt záda Limberský. V útoku dáváme důvěru nové posile Mahmutovičovi.

Fotbalisty Sparty a Plzně doplní v našem výběru Jakub Hora z Teplic. Ten se po příchodu do Teplic prezentoval kvalitními výkony a dobrý zápas zahrál i v generálce proti Budějovicím. Do našeho výběru se dostal i Kamil Vacek, který se hned po příchodu zabydlel v sestavě Mladé Boleslavi a stihl už oslavit premiérový gól v novém působišti.

Reklama