Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Jaro začalo Škodovým hattrickem a plzeňskou kanonádou

Praha

Zimní přestávkou vyhladovělí fanoušci mohou být spokojení. Jarní premiéra fotbalové Synot ligy přinesla zajímavých událostí víc než dost. Hattrick slávisty Škody a šestigólová kanonáda vedoucí Plzně jim vévodí, o nominaci do ideální sestavy 17. kola podle Sport.cz se však přihlásila i řada dalších hrdinů.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 17. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Souboj nejlepšího útoku s nejhorší obranou dopadl stylově. Plzeň rozstřílela české Budějovice 6:0 a při její kanonádě hráli prim obránce Rajtoral, záložník Petržela a při svém debutu po přestupu z Teplic také útočník Mahmutovič.

Jasným vítězstvím v Liberci vstoupila do jara Slavia. Největším hrdinou byl samozřejmě autor hattricku Milan Škoda, v záloze pak zaujal Gruzínec Kenija a v obraně Bílek.

Sparta se rozjížděla pomalu, ale nakonec Plzni odpověděla výraznou výhrou nad Příbramí. Především díky žolíku Kadlecovi, který si návrat z Frankfurtu osladil dvěma góly. To samé pak platí o útočníku Šabalovi, který dvěma trefami zařídil Jablonci výhru na Slovácku. Na jednu z nich mu přihrál aktivní obránce Romera.

Ostravský brankář Pavlenka dělal, co mohl, těsnou porážku Baníku na Stínadlech ale neodvrátil. Teplický Hora mu vítězný gól přece jen vstřelil.

Sestava 17. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz
Pavlenka (Ostrava) - Rajtoral (Plzeň), Bílek (Slavia), Romera (Jablonec) - Petržela (Plzeň), Kadlec (Sparta), Kenija (Slavia), Hora (Teplice) - Šabala (Jablonec), Milan Škoda (Slavia), Mahmutovič (Plzeň).

Reklama