Hlavní obsah

Příklady táhnou, také Mladá Boleslav chce vyprodat stadión

Mladá Boleslav

Pozitivní trend. V sobotu se vyprodaného stadiónu po letech dočkal Jablonec, na středu hlásí vyprodáno také Plzeň, která je na to zvyklá. Příklady táhnou - také fotbalový klub z Mladé Boleslavi by rád během jara svůj stánek aspoň jednou zaplnil do posledního místečka. Zahajuje proto kampaň, kterou chce přilákat fanoušky do ochozů Městského stadiónu.

Foto: fkmb.cz

Dočkají se fotbalisté Mladé Boleslavi vyprodaného stadiónu...?

Článek

Věří si, že cíl vyprodat stadión je reálný. Vždyť fotbalisté Mladé Boleslavi přivítají během jara v následujících pěti domácích zápasech řadu atraktivních soupeřů včetně týmů ze špičky tabulky - pražské Sparty a Jablonce. Kampaň cílená na fanoušky začíná už v pátek večer, kdy na Městský stadión přijede Barošův Baník Ostrava.

Aktuálně čtvrtý tým tabulky Synot ligy připravil specialitu pro své příznivce prostřednictvím sociálních sítí. Pod hashtagem #VyprodameStadion budou fanoušci na Facebook a Twitter přidávat selfie z domácích zápasů a za každou zveřejněnou fotku dostanou dárek - zvýhodněnou vstupenku, klubovou šálu, čepici, vlajku, dres nebo jiné propriety. Výherci navíc přeberou ceny přímo od hvězd Mladé Boleslavi.

Klub také fikaně láká na ženskou krásu. Nejaktivnější fanoušci se mohou těšit na svůj vlastní rozhovor v zápasovém bulletinu s Nicole Novotnou, atraktivní reportérkou Bolka TV. Pro diváky je připraveno několik dalších zajímavých akcí - poločasové soutěže o hodnotné ceny, zapojení do budování image klubu - podílení se na tvorbě motta, chorea nebo designu dresů pro příští sezónu.

Největším lákadlem ovšem musí být výkony samotných fotbalistů. Mladá Boleslav v domácích utkáních nastřílela 23 branek, nejvíc ze všech týmů nejvyšší soutěže. V tabulce domácích zápasů se drží na třetím místě se sedmi výhrami, jednou remízou a dvěma porážkami.

Reklama

Související témata: