Hlavní obsah

Přestali jsme hrát, přiznal rozčarovaný kapitán Bohemians Jindřišek

Praha

Baník chtěla Bohemka porazit a přiblížit se klidnému středu tabulky Synot ligy. Místo toho v pátek večer vršovičtí Klokani doma prohráli 0:2 a musejí se dívat především za sebe. Jeden z nejhorších výkonů v tomto ligovém ročníku si nedokázal po utkání vysvětlit ani kapitán Bohemians 1905 Josef Jindřišek.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Josef Jindříšek děkuje v Ďolíčku fanouškům Bohemians 1905.

Článek

Čím si vysvětlujete bídný výkon proti Baníku?

Máte pravdu, dnes jsme si nevytvořili prakticky jedinou pořádnou šanci. Nedokázali jsme si vytvořit tlak a dostat se do zakončení. Baník nás za to potrestal z brejku a jedné standardky. Vyhrál zaslouženě.

Vy jste ale hráli obstojně ještě prvních třicet minut, měli jste i nějaké náznaky šancí, ale druhá půle byla katastrofální...

My jsme úplně přestali hrát. Nedostupovali jsme hráče, abychom je donutili k nakopávaným míčům. Neměli jsme hru pod kontrolou. Ve druhé půli jsme hráli ještě hůř. Baník spoléhal na brejky, které se jim dařily, a dvakrát jsme inkasovali.

Jak se na tom podepsaly karetní absence Bratanoviče a Šírla?

Podepsaly, naskočili jiní hráči a ti vykartovaní nám viditelně chyběli.

Bohemka prohrála doma, jak to s ní začíná být vážné?

Situace ještě tak marná není. Pořád zbývá dost zápasů a máme pětibodový náskok na sestupové příčky. Teď si musíme především důkladně rozebrat, kde jsme udělali chyby, abychom je v příštích utkáních neopakovali.

Reklama