Hlavní obsah

Beránek po další prohře Slavie: Situace v tabulce nás hodně znervózňuje

Praha

Fotbalisté Slavie popáté v řadě prohráli vzájemný souboj s Jihlavou (1:2) a klesli už na třináctou příčku. „Situace v tabulce nás znervózňuje hodně, a i proto jsme se snažili na hráče celý týden působit v tom smyslu, že zápas s Jihlavou je velmi důležitý pro naše postavení. Ale bohužel, ani poté jsme ho nezvládli," kabonil se trenér Miroslav Beránek.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Slávistický kouč Miroslav Beránek během derby se Spartou.

Článek

Červenobílí marně čekají na vítězství již sedm kol... A s Jihlavou už šlo do tuhého.

„Věděli jsme, co nás čeká a že je to zápas o všechno. Bohužel, ani tak jsme ho nezvládli. V prvním poločase jsme měli některé momenty, bohužel se nám ale nepodařilo vstřelit branku. Do druhé půle jsme se snažili něco změnit, vystřídali, ale pustili jsme soupeře do vedení po naší chybě. Jihlava svůj brejk perfektně vyřešila," hodnotil Miroslav Beránek, trenér Slavie.

„Padla na nás nervozita, byli jsme zbrklí. Střídáním jsme se to snažili nějak oživit, ale dostali jsme druhý gól. Byli jsme v křeči, snažili jsme se, snížili brankou ze standardní situace, ale vyrovnat se nám bohužel nepodařilo," citují Beránka klubové stránky.

Tíživá situace se na mužstvu projevuje. „V prvním i druhém poločase nás brzdila nervozita a zbrklost. Zkazili jsme spoustu míčů," mrzelo kouče, který se zatím musí obejít bez zraněných Latky a Zmrhala.

„Série bez výhry na mně doléhá a věřím, že na hráče taky. Je dlouhá a my měli několik zápasů, které byly výkonem velmi slušné, ale výsledkově ne. I když jsme doma ztratili body i předtím, výkony byly rozhodně lepší než proti Jihlavě," uznal Beránek.

Reklama

Související témata: