Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Ideální jedenáctku ovládli dravci od Ještědu

Praha

Přišel víkend nových tváří. Sparta i Jablonec na jaře poprvé prohrály, Plzeň jen remizovala. Do popředí se tak dostali noví hrdinové, což se projevilo také v sestavování ideální jedenáctky 24. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz. Hned tři hráče dodal Liberec, který se výhrou nad Spartou postaral o senzaci kola.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 24. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Letenští jsou k obhajobě titulu zase dál. Kdyby je nepodržel brankář Štěch, mohli od Nisy odjet s ještě výraznější prohrou. Nabuzený Slovan se vypořádal se spoustou absencí a předvedl mimořádný výkon. Hrdinou zápasu byl střelec vítězné branky Pokorný, v obraně mu ovšem výborně sekundoval Mudra. V ofenzivě pak Delarge předvedl, že pokud se mu právě chce, je pro českou soutěž nadstandartním hráčem.

Jablonec padl na Julisce, o což se jediným gólem zápasu postaral Berger. Po Spartě tak na domácím trávníku sestřelil už druhý z týmů silné trojky... Brno si zase vyšláplo na Mladou Boleslav, v obraně se ukázal Jugas.

Jihlava věrna své tradici znovu vyhrála v Edenu, skóre zápasu otevřel Šulek. Klokani senzačně otočili záchranářskou bitvu v Českých Budějovicích, dvakrát se tam trefil Jakub Rada. V Hradci předvedla stejný obrat Příbram, rovněž díky dvěma trefám Zemana. Votrokům tak dva Dvořákovy góly nestačily. Slovácko dobylo ostravské Bazaly, k čemuž výrazně přispěl Kerbr.

Sestava 24. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Štěch (Sparta) - Jugas (Brno), Pokorný (Liberec), Mudra (Liberec) - Delarge (Liberec), Šulek (Jihlava), J. Rada (Bohemians), Zeman (Příbram) - Berger (Dukla), Dvořák (Hradec), Kerbr (Slovácko).

Reklama