Hlavní obsah

Plzeň se blíží k titulu, Bolka je pro ni v posledních letech oblíbenou kořistí

Znovu budou mít v zádech vyprodaný domácí stadión. A proti sobě soupeře, jehož porazili ve všech posledních osmi vzájemných ligových duelech. Fotbalisté vedoucí Plzně mohou v 25. kole Synot ligy udělat výhrou nad Mladou Boleslaví další výrazný krok k mistrovskému titulu. Zápas se hraje v sobotu od 20:15, přímý přenos vysílá ČT Sport a on-line reportáž můžete sledovat na Sport.cz.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Mladoboleslavský Štohanzl (vlevo) v souboji s plzeňským Řezníkem v jednom z předchozích vzájemných duelů.

Článek
Fotogalerie

Viktoria doma vyhrála všech 11 ligových zápasů této sezóny a celkem je na vlastním hřišti neporažena 26 utkání nejvyšší soutěže, naposledy doma prohrála s Libercem v květnu 2013.

„Máme před sebou cíl, kterým je zisk tří bodů. To se ale nikdy nerodí lehce a my se proto musíme soustředit jen na zápas a udělat pro výhru maximum," ujišťuje na klubovém webu reprezentant Václav Pilař.

„Nemůžeme v hlavách polevit a nechat se ukolébat tím, že jsme o bod zvýšili náskok na prvním místě. Abychom zvládli zápas, který určitě nebude lehký, musíme být stoprocentně koncentrovaní," má jasno.

Středočeši se musejí vypořádat s absencí hned osmi hráčů, což lídrovi tabulky nahrává. Šest kol před koncem soutěže má na druhou Spartu náskok šest bodů. A Doosan Arena je pro sobotní večer znovu vyprodaná.

„Těším se na každý domácí zápas, protože fanoušci na nás chodí pořád a jsou skvělí. Vnímáme je jako velkou podporu a jsme moc rádi, že nám takhle pomáhají. Na hřišti se pak cítíme líp a jsme o to víc motivovaní," libuje si Pilař.

Reklama

Související témata: