Hlavní obsah

Také teplická Stínadla si užijí titulu hokejistů Litvínova

Praha

Hokejový titul se bude slavit také na fotbale. A proč ne, když hokejistům Litvínova a fotbalistům Teplic fandí z velké části shodná skupina severočeských příznivců. Hokejoví mistři z Litvínova se pochlubí Masarykovým pohárem před nedělním ligovým duelem, který fotbalisté Teplic sehrají od 17:00 s Jabloncem.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Hráči Litvínova se radují z vítězství. S pohárem Martin Ručinský.

Článek

Bratrský vztah obou klubů je známý. Litvínovští hokejisté třeba již delší čas uvažují o tom, že na teplických Stínadlech sehrají extraligový duel pod otevřeným nebem. Pro letošek se uvažovalo o utkání se Spartou. K realizaci sice nedošlo, ale myšlenka je stále živá.

Zatím tedy litvínovští mistři dorazí na Stínadla aspoň s mistrovským pohárem, který získali.

„Byli jsme s kolegou Honzou Kloboučkem v kontaktu už při finálové sérii, věřili jsme, že to kluci zvládnou už po čtyřech zápasech a přivezou pohár hned z oslav na ligový zápas s Plzní. To se sice nepovedlo, ale moc rádi je přivítáme teď při zápase s Jabloncem. Máme pro ně přichystané také malé překvapení," uvedl na klubovém webu Martin Kovařík, marketingový manažer FK Teplice.

Litvínovští hokejisté pohár předvedou ještě před úvodním hvizdem zápasu na hrací ploše, o poločase pak proběhne jejich autogramiáda v prostoru fanshopu na ochozu jižní tribuny. Pro tento případ budou otevřeny průchody mezi tribunami, aby si mohli pro podpis dojít také fanoušci z ostatních koutů stadiónu.

Reklama

Související témata: