Hlavní obsah

FANTASY: Boj o ligový titul se dramatizuje!

Po domácí porážce Plzně, kterou vyloupila Boleslav, se zdramatizoval boj o ligový titul. Na druhém konci tabulky také není ještě definitivně rozhodnuto, kdo se bude muset s nejvyšší tuzemskou fotbalovou soutěží rozloučit. Bojům o záchranu se po porážce v Jablonci přiblížila i Slavia. Pojďme se nyní podívat, jak vidí 26. kolo fotbalové soutěže redaktoři Fantasy.

Kapitánská páska se vyhřívá na ruce Milana Škody.

Článek

Sparta ještě zdaleka nevzdává boj o ligový titul. Po zaváhání Plzně se s úřadujícím mistrem musí naplno počítat. V Boleslavi ji nečeká lehký úkol, ale my věříme, že důležitý zápas zvládne a z Boleslavi si odveze tři body.

Kadeřábek neztratil nic na své formě

V obraně dáváme důvěru Kadeřábkovi, který se po zranění vrátil ve velkém stylu a svými asistencemi sehrál velmi důležitou roli při porážce Brna. V záloze bude zakládat útočné snažení Sparty Bořek Dočkal.

Dukla přivítá na svém hřišti Hradec Králové, který je stále v pásmu sestupu. Dukla předvádí na domácím hřišti kvalitní výkony. Věříme, že Hradci minimálně jednu branku vstřelí a mohl by se o ní postarat jeden z dvojice Čajič – Beauguel.

Jediným týmem, který má v našem výběru maximální zastoupení je Plzeň. Ta přivítá na svém hřišti Slovácko a po porážce s Boleslaví domácí neberou nic jiného než tři body. Branku bude hájit Kozáčik, kterému bude v obraně pomáhat Procházka. Ve středové řadě se představí Václav Pilař.

Reklama

Související témata: