Hlavní obsah

Vyprodáno, hlásí Sparta. Lístky na bitvu o titul jsou už jen v Plzni

Praha

Buď my, nebo oni. Vlivem posledních výsledků bude mít sobotní duel fotbalistů Sparty s Plzní punc přímého souboje o mistrovský titul. Fanoušci na to reagují, dlouho očekávaný šlágr ligového jara bude téměř jistě vyprodaný. Domácí Spartě zbývají už jen VIP vstupenky, v Plzni jsou k mání ještě poslední čtyři stovky lístků. Utkání Sparta - Viktoria se hraje v sobotu od 19:15, přímý přenos vysílá ČT Sport, on-line reportáž na Sport.cz.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Letná bude na bitvu s Plzní znovu vyprodaná.

Článek

Vyprodáno! Jasný vzkaz na klubovém webu oznamuje, že Sparta bude mít po derby se Slavií na jaře podruhé plný dům.

"Poslední vstupenky zmizely z Ticketportalu během pondělního dopoledne a žádné další už do prodeje uvolněny nebudou. Poslední možností, jak utkání navštívit, jsou VIP vstupenky. Ty můžete získat v Zákaznickém centru," avizuje Sparta.

V plné síle pak jistě dorazí také příznivci Plzně. Prodej vstupenek do jejich sektoru stále probíhá ve fanshopu ve Štruncových sadech. Pražský klub vyčlenil pro potřeby soupeře celkem 1440 vstupenek.

„Během předprodeje pro permanentkáře i volného prodeje o víkendu se tato kapacita nevyčerpala, nadále zůstává k dispozici cca 400 vstupenek. Prodej do sektoru hostí letenského stadiónu nadále probíhá ve Viktoria Shopu," informuje Pavel Pillár, tiskový mluvčí Viktorie.

Prodej v klubovém obchodě bude pokračovat do čtvrtka. Během pátku a soboty bude otevřena pokladna za severní tribunou. "Přímo v Praze již nebude prodej pokračovat," upozorňuje Pillár.

Pořadatelé pak ještě varují před překupníky a doporučují výhradně oficiální kanály. "Může se jednat o falzifikáty, nebo již uplatněné vstupenky, jako tomu v několika případech bylo před derby se Slavií. Majitelé takto zakoupených vstupenek na stadión nemohli být vpuštěni," upozorňuje Sparta.

Reklama

Související témata: