Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Přetlak dvougólových střelců a znovu čarující Hruška

Praha

Bitva o titul graduje. Jak Plzeň, tak Sparta před vzájemným duelem na Letné vyhrály, což se projevilo také v sestavování ideální jedenáctky 26. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz. Oba lídři soutěže do ní dodali po třech hráčích. Druhý týden pak sestavu z brankové čáry jistí mladoboleslavský čaroděj Hruška.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 26. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Dva ku třem. Takový je nejen výsledek utkání Mladé Boleslavi se Spartou, ale také poměr zastoupení jejich hráčů v sestavě kola. Domácí brankář Hruška chytil skvělou formu. V minulém kole zničil Plzeň a proti Spartě čaroval znovu. Nakonec sice třikrát inkasoval, zazářil ovšem řadou dalších spektakulárních zákroků. Další hvězdou Boleslavi byl Zahustel, který jeden gól dal a druhý mu nebyl sporně uznán. Hrdinou Sparty byl nejen dvougólový Kadlec, ale také autor vítězné trefy Kadeřábek. Skvělou partii sehrál také střídající Konaté.

Viktoria měla mnohem klidnější práci, Slovácko jasně přehrála. Vynikající jarní formu potvrdil Kovařík, z obrany ofenzivu podporoval Hubník. V závěru se pak dvěma góly uvedl střídající Mahmutovič.

Dvougólových střelců bylo ještě víc. Slávista Milan Škoda proti Českým Budějovicím znovu udeřil a dotáhl se v čele tabulky kanonýrů na Lafatu. Brněnský Pašek pak trefil Zbrojovce uklidňující výhru nad Jihlavou, jejíž střelec Jungr se do výběru ani nevešel.

Obranu doplnil teplický hrdina Hošek, který v posledních sekundách trefil oslabenému týmu aspoň bod v duelu se silným Jabloncem.

Sestava 26. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Hruška (Ml. Boleslav) - Kadeřábek (Sparta), Hubník (Plzeň), Hošek (Teplice) - Zahustel (Ml. Boleslav), Pašek (Brno), Konaté (Sparta), Kovařík (Plzeň) - Kadlec (Sparta), Škoda (Slavia), Mahmutovič (Plzeň).

Reklama