Hlavní obsah

Brněnský Kopúnek dostal za faul na Jánoše trest na tři zápasy

Praha

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR udělila trest na tři soutěžní utkání brněnskému záložníkovi Kamilu Kopúnkovi za vyloučení v ligovém zápase s Jihlavou. Bývalý slovenský reprezentant pyká za to, že v uplynulém kole surově fauloval hostujícího Adama Jánoše.

Foto: fczbrno.cz

Kamil Kopúnek

Článek

Dvě kola si nezahraje rovněž za surovou hru příbramský Martin Krameš. Radek Mezlík ze Slovácka a teplický Tomáš Vondrášek dostali za vyloučení po druhé žluté kartě trest na jedno utkání.

Příští kolo vynechají kvůli čtvrté žluté kartě i českobudějovičtí Jaroslav Machovec, Adam Varadi a Roman Lengyel, jihlavští Jánoš a Tomáš Marek, liberecký Soune Daniel Soungole, Jan Štohanzl z Mladé Boleslavi a Jiří Valenta ze Slovácka.

Komise na dnešním zasedání zahájila řízení s Mladou Boleslaví kvůli pořadatelské službě v nedělním zápase se Spartou. S hostujícím klubem bude řešit chování části letenských příznivců.

V druhé lize si ústecký Alen Melunovič nezahraje za vyloučení dvě kola, znojemský Bronislav Stáňa pak jedno utkání. Za osm žlutých karet čeká dvoukolový trest opavského Františka Metelku a Adnana Džafiče z Táborska. O polovinu nižší distanc za čtvrté napomínání má mostecký Jan Procházka.

Reklama

Související témata: