Hlavní obsah

FANTASY: Spartu čeká boj o vše, uspěje? Na tradiční souboj se těší v Jablonci

27. kolo nejvyšší tuzemské fotbalové soutěže odstartuje v pátek jihomoravským duelem mezi Slováckem a Brnem. Největším lákadlem pro všechny fanoušky bude sobotní šlágr, v němž se utká Sparta s Plzní a tento zápas hodně napoví o majiteli titulu. Na tradiční derby se těší diváci v Jablonci, kam v neděli po obědě zavítá Liberec.

Žádný z hráčů Plzně se tentokrát do našeho výběru nevešel.

Článek

Spartě jde v zápase proti Plzni o všechno. Svého rivala musí porazit a nejlépe rozdílem tří branek. My věříme, že Sparta na Letné Plzeň porazí. Do naší sestavy putuje Kadeřábek, který se gólově prosadil v Boleslavi. V záloze si zahraje Dočkal, který by měl dostávat do brankových příležitostí Davida Lafatu. Otazník visí nad startem Costy, Matějovského a Marečka.

Jablonec se těší na derby s Libercem

Jablonec přišel o dva body v samotném závěru zápasu s Teplicemi. Odčinit ztrátu bodů může v tradičním podještědském derby s Libercem. Filip Novák sice neproměnil v Teplicích penaltu, ale věříme, že gólový apetit ho neopustil. Režírovat hru domácích bude Pospíšil. Eliminovat všechny šance Liberce pak v brance Hrubý.

Šance Hradce Králové na setrvání v soutěži jsou spíše v rovině teoretické. I tak věříme, že zápas proti Ostravě domácí nevzdají a potvrdí dobrou výkonnost na domácím hřišti. V naší sestavě dáváme důvěru obránci Chlebounovi. V útoku se bude snažit pokořit obranu Ostravy Dvořák.

Reklama

Související témata: