Hlavní obsah

Klokani zvolili stabilitu, trenér Pivarník podepsal v Ďolíčku novou dvouletou smlouvu

Praha

Klokani mají záchranu tři kola před koncem ligové soutěže téměř jistou, a tak mohou podnikat kroky směřující k ročníkům příštím. Fotbalisty Bohemians Praha 1905 povede i v příští sezóně Roman Pivarník. Slovenský trenér dnes podepsal s vršovickým klubem novou dvouletou smlouvu. Klokani to oznámili na svém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Bohemians 1905 Roman Pivarník během utkání s Budějovicemi.

Článek

Dohodnuto, ujednáno. Kouč Roman Pivarník podepsal s předsedou představenstva Bohemians Praha 1905 Dariuszem Jakubowiczem a ředitelem klubu Ladislavem Valáškem novou smlouvu.

„Jsme rádi, že se na úrovni představenstva podařilo dohodnout podmínky pro nový dvouletý kontrakt s trenérem Pivarníkem. Stabilita na postu hlavního trenéra je důležitá v každém klubu, zejména v klubech jako je Bohemka, kde mají věrní a aktivní fanoušci velký vliv na chod klubu," uvedl pro klubové stránky Valášek.

„Každý klub má přednosti i nedostatky. V každém klubu jsou hodně důležité mezilidské vztahy. A ty tady jsou a jsou velmi pozitivní," poukázal Pivarník. „S realizačním týmem, Láďou Valáškem i s majiteli jsme si k sobě našli cestu, to je dobré. Doufám, že Bohemka dokáže věci, které potřebuje, což je investice do kádru a investice do zázemí," připomněl kouč priority.

Reklama