Hlavní obsah

Fotbalisté Liberce mají sponzora jako Juventus a Barcelona

LIBEREC

Po bok evropských fotbalových velkoklubů se minulý týden zařadil Slovan Liberec. Vedení severočeského celku totiž podepsalo sponzorskou smlouvu se sázkovou společností Betandwin, jejíž jméno se objevuje také na dresech italského Juventusu Turín, španělské Barcelony nebo německého Werderu Brémy.

Foto: FC Slovan Liberec

Nového sponozora Liberce - společnost Betandwin - představila modelka a moderátorka Iva Kubelková (uprostřed). Vlevo obránce Slovanu Tomáš Zápotočný, vpravo záložník Daniel Pudil.

Článek

"Fotbal má velkou popularitu na celém světě, a to je jeden z důvodů, proč pro Betandwin a jeho sponzorské aktivity stojí ve středu zájmu. Snažíme se zcela vědomě spolupracovat s nejlepšími. Liberec proto skvěle zapadá do našeho sponzorského portfolia. Jsme toho názoru, že klub má díky silnému kádru pod vedením trenéra Lavičky dobrou šanci na zisk titulu," řekl Manfred Bodner ze společnosti Betandwin.

Liberec s jednou z největších sázkových společností na světě, která se specializuje na internetové sázení, zatím uzavřel smlouvu do prosince, plánovaná je ale nejméně tříletá spolupráce. Z té by podle právníka Betandwinu Jindřicha Rajchla mohlo sejít jen v případě přijetí novely loterijního zákona, která by sázkovým společnostem podobné aktivity zakázala.

Vedení společnosti tají, jakým finančním objemem na chod Liberce přispěje, Rajchl jen naznačil, že se jedná o osmimístnou částku. Ve smlouvě jsou ale také bonusy za úspěchy.

Betandwin působí v několika evropských zemích, od dubna běží na jejích stránkách také česká verze. Společnost se mimo fotbalu angažuje i v mistrovství světa vozů formule 1 a světovém šampionátu silničních motocyklů.

Reklama

Související témata: