Hlavní obsah

Navrátilec Černý žádá pro Slavii klidný závěr sezóny

Praha

Ještě nemají nic jistého, chtěli by mít co nejdříve klid. Pokud možno již po malém pražském derby. Fotbalisté Slavie v 28. kole Synot ligy přivítají dnes večer v Edenu Duklu, s níž v historii samostatné české soutěže ještě nikdy neprohráli. Zápas začíná v 18:00, on-line reportáž na Sport.cz.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Slávistický útočník Milan Škoda (vpředu) v souboji s mladoboleslavským záložníkem Janem Šislerem v utkání 20. kola Synot ligy.

Článek

„Mobilizujeme síly, důkladně se připravujeme. Víme, že to je důležitý zápas a chceme ho zvládnout," avizuje pro klubové stránky trenér Miroslav Beránek.

Tamás už se chystá s maďarskou dvacítkou na MS v Novém Zélandu, k dispozici nejsou ani Bílek, Prošek a Fialka. Kouč sešívaných proto uvítal, že v Příbrami se již po zranění vrátil na hřiště Milan Černý. „Jsem rád, že jsem konečně nastoupil. Koleno drží, což mě těší, takže jsem do utkání připravený," hlásí slávistický odchovanec.

„Dukla je určitě nepříjemný soupeř. Hraje v tabulce nahoře, prezentuje se dobrým fotbalem. My ale chceme jednoznačně uspět a s pomocí našich fanoušků utkání zvládnout," přeje si slávistický záložník. „Věříme, že se nám podaří zvítězit, aby závěr sezony byl přece jen o něco klidnější," připomíná Černý boj o záchranu.

„Dostali jsme se do nepříjemné situace, za což si můžeme sami, takže nic jiného než výhru nebereme," přidává se srbský záložník Vukadin Vukadinovič.

Reklama

Související témata: