Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Neprůstřelný Zlámal a pozdní kanonáda Sparty

Fotbalisté Plzně podle očekávání mistrovský titul oslavili, duel s Jihlavou zvládli účelným výkonem. Spartě tak už ani výhra nad Slováckem k obhajobě nestačí, strůjci její pětigólové kanonády se však samozřejmě prosadili do ideální jedenáctky 28. kola Synot ligy podle Sport.cz. K hrdinům kola bezesporu patřil neprůstřelný brankář Zlámal, který uhájil Bohemce čisté konto v Brně.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 28. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Vyprodaný stadión ve Štruncových sadech slavil, stejně jako celá Plzeň. Mistrovský titul trefil obránce Hubník, který zazářil již před týdnem ve vítězném šlágru na Spartě. Letenští si pojistili už jen druhé místo. Dočkal si proti Slovácku připsal rekordní čtyři asistence, dva góly dal Kadlec a kanonádu načal ofenzivní bek Kadeřábek.

Klokani si výhrou v Brně pojistili záchranu, hrdinou zápasu byl vynikající gólman Zlámal. Zachráněný je také Liberec, v jehož barvách se proti Hradci vytáhli Karišik a Frýdek. V duelu s Českými Budějovicemi se pak definitivně spasil také ostravský Baník, v jehož dresu se ukázal mladý Šašinka. Definitivu pak má rovněž Slavia, o parádní vítězný gól v derby s Duklou se postaral Kenija.

Teplice a Příbram ještě stále mají naději na poháry, ve vzájemném duelu se o remízu 1:1 postarali příbramský Matějů a teplický Potočný.

Sestava 28. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Zlámal (Bohemians 1905) - Kadeřábek (Sparta), Karišik (Liberec), Hubník (Plzeň), Matějů (Příbram) - Dočkal (Sparta), Kenija (Slavia), Frýdek (Liberec) - Kadlec (Sparta), Potočný (Teplice), Šašinka (Ostrava).

Reklama