Hlavní obsah

Plzeň vyprodala vstupenky na poslední zápas sezóny za 40 minut

Plzeň

Fotbalisté Plzně v posledním utkání sezóny 30. května doma s Příbramí převezmou pohár pro mistra ligy před zcela zaplněným hledištěm. O zápas byl mezi fanoušky mimořádný zájem, po vstupenkách se dnes ráno zaprášilo za pouhých 40 minut od zahájení prodeje.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Viktorie Plzeň (zleva): Ondřej Vaněk, Pavel Horváth, Radim Řezník, Jan Holenda a Jan Kolář během oslav zisku mistrovského titulu.

Článek

"Zájem fanoušků byl enormní, příznivci Viktorie vzali útokem fanshop, předprodejní místa Plzeňské vstupenky i server s online možností nákupu. Fotbalová horečka v Plzni trvá již několik let, nicméně současný zájem o vstupenky je opravdu neuvěřitelný," řekl mluvčí klubu Pavel Pillár.

Ačkoli momentálně vstupenky již nejsou k dispozici, očekává se, že se ještě některé vrátí do prodeje z nevyzvednutých rezervací. "Stejně jako před utkáním s Jihlavou registrujeme velký počet online rezervací, které pravděpodobně nebudou v plné míře využity. Poslední z nich budou propadat během úterý v následujícím týdnu. Vstupenky z propadlých rezervací půjdou do prodeje ve středu 27. května, kdy se v devět hodin otevřou pokladny za severní tribunou Doosan Areny," dodal Pillár.

Rovněž probíhá prodej vstupenek na "Horviho poslední desítku", tedy exhibiční utkání, ve kterém se 2. června definitivně rozloučí s kariérou plzeňský kapitán Pavel Horváth. Do dneška si mohou vstupenky kupovat permanentkáři, ve čtvrtek začne na pokladnách za severní tribunou volný prodej. Vstupenky stojí 50 korun, celý zisk z akce půjde na charitativní účely.

Reklama

Související témata: