Hlavní obsah

Pohár, koncert, ohňostroj. Plzeňští mistři oslaví titul na náměstí

Plzeň

Žádné nervy až do posledních vteřin. Fotbalisté Plzně mají titul dávno v kapse, a tak vedení Viktorie mohlo v klidu naplánovat mistrovské oslavy, které budou následovat po závěrečném sobotním duelu s Příbramí. Zápas se hraje od 17:15, přímý přenos vysílá ČT Sport a on-line reportáž můžete sledovat na Sport.cz. Po oficiálním dekorování se šampióni přesunou ze stadiónu na náměstí, kde bohatý program zakončí ohňostroj.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Plzně při oslavách titulu (zleva): Marián Čišovský, Radim Řezník, Ondřej Vaněk, Milan Petržela, Jan Baránek, David Limberský, Roman Hubník, Václav Procházka a Jan Hejda.

Článek

Plzeňský kapitán se loučí s kariérou a nemůže se dočkat. „Mistrovských oslav se člověk nenabaží. V Plzni to pak platí dvojnásobně. Již dvakrát jsem s fanoušky slavil na náměstí, tentokráte si to naposledy užiju jako aktivní fotbalista. Strašně se těším a věřím, že se potkáme v co největším počtu. Třetí mistrovský titul pro Viktorii je fantastickým úspěchem, který si zaslouží speciální oslavu," zve fanoušky Pavel Horváth.

Doosan Arena je na utkání s Příbramí vyprodaná. Po spontánních oslavách po duelu s Jihlavou se dočká také oficiální korunovace šampiónů. „Slavnostní ceremoniál bude mít oficiálnější charakter, při kterém nebudou chybět originální medaile ani předání mistrovského poháru do rukou viktoriánů," nastínil pozápasový průběh tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár, který zároveň apeluje na fanoušky. „Prosíme všechny diváky, aby respektovali pokyny hlasatelů i informace na velkoplošných obrazovkách před skončením zápasu. Všichni si přejeme, aby oslavy proběhly důstojně, a společně jsme si užili výjimečný závěr fantastické sezóny."

Z hřiště rovnou na pódium

Již závěr druhého poločasu a slavnostní předávání poháru budou moci fanoušci sledovat na velkoplošné obrazovce na plzeňském Náměstí Republiky, kde bude bohatý program pokračovat. „Po skončení přenosu z Doosan Areny se fanouškům představí zpěvák Marek Ztracený, který svým koncertem gratuloval Viktorii již k předchozímu titulu z roku 2013. Fanouškům bude k dispozici také oblíbená moderátorská dvojice Jiří Pelnář -Jiří Poór, na velkoplošné obrazovce nebudou chybět videa s nejvýznamnějšími momenty mistrovské sezóny Viktorie," avizuje Pillár.

Od 20:00 se bude dvě hodiny desítka Gambrinus čepovat za 15 korun. Fotbalisté by se na náměstí měli objevit po půl deváté. A kolem desáté mistrovskou sezónu ukončí speciální ohňostroj v červeno-modrých barvách.

Reklama

Související témata: