Hlavní obsah

Mezi fotbalisty Mostu řádí infekce, v neděli hrát nebudou

MOST

Nedělní zápas 10. kola první fotbalové ligy mezi Jabloncem a Mostem se hrát nebude. Důvodem je zatím neznámé infekční onemocnění v mužstvu, kvůli kterému je tým v karanténě a nesmí ani trénovat. Podle šéfa první ligy Iva Lubase karanténu nařídila Krajská hygienická stanice, proto svaz utkání odložil. Náhradní termín utkání zatím nebyl stanoven.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Obránce Mostu Jiří Novotný.

Článek

"Mužstvo je v karanténě, netrénuje a utkání je odloženo na neurčito. Kluci z áčka zítra nepůjdou hrát ani za rezervu," prozradil na oficiálních internetových stránkách Mostu generální ředitel klubu Emil Boukal. Vše odstartovalo onemocnění Tomáše Pilaře, kapitán týmu musel být dokonce hospitalizován.

"Tomáše včera večer odvezli na infekční oddělení. Teď ho vyšetřují lékaři," sdělil  Petr Kabíček, prezident klubu. "A protože si i ostatní hráči stěžovali na to, že jim není dobře, rozhodlo se tak, jak se rozhodlo," uvedl dále s tím, že další informace budou zítra. "Zítra budeme vědět více," uzavřel.

V letošní sezóně byl odložen už druhý ligový zápas. V srpnu Slovácko neodehrálo kvůli epidemii příušnic utkání druhého kola s Mladou Boleslaví.

Reklama

Související témata: