Hlavní obsah

Limberský, ty jsi hova.., křičeli v Plzni při oslavách. Horváth zpíval, Koubek dováděl

Plzeň

Bouřlivé oslavy mistrovského titulu si v centru Plzně užívali v sobotu v noci fotbalisté Plzně spolu s tisícovkami fanoušků. Náměstí Republiky se celé obléklo do červeno-modrých klubových barev, které vlály i na budově městské radnice a z oken gotické katedrály.

Takhle plzeňští fotbalisté bavili fanoušky.Video: FC Viktoria Plzeň

 
Článek
Fotogalerie

Triumfální příjezd plzeňských fotbalistů na náměstí

Nad náměstím také přelétlo letadlo s transparentem ´Viktorka - mistři ligy´. Fanoušci se těšili především na příjezd fotbalistů po vítězství nad Příbramí v posledním ligovém kole 5:2. Dočkali se kolem 21 hodin, hráči pak nastupovali na pódium jeden po druhém za mohutného aplausu všech slavících.

Přítomné pobavil především Pavel Horváth, dlouholetý kapitán Viktorie, který v sobotu uzavřel ligovou kariéru. Na pódium se sklouzl po břiše a ihned se ujal role baviče, mimo jiné zazpíval i písničku od rockové skupiny Kabát.

Své číslo měl připravené i obránce David Limberský, jenž sám skandoval pokřik, kterým ho častují fanoušci Sparty ´Limberský, ty jsi hova..´ Uvolnil se i kouč Miroslav Koubek, jehož po proslovu vtipně imitoval brankář Petr Bolek.

Reklama

Související témata: