Hlavní obsah

Chci dávat góly i v Teplicích, přeje si navrátilec Bratanovič

Proboštov

Fantastický finiš minulé sezóny prožil slovinský fotbalový útočník Elvis Bratanovič. V dresu Bohemians Praha 1905 sestřelil hattrickem v předposledním ligovém kole už mistrovskou Viktorii Plzeň a v závěrečném dějství se gólově prosadil i proti vicemistrovi na půdě Sparty. Od pondělí 22. června se zařadil do kádru FK Teplice, kam se vrátil z vršovického klubu po ročním hostování. „Chci dávat góly i v Teplicích,“ prohlásil Bratanovič po prvním tréninku v Proboštově.

Foto: Ondřej Hájek, ČTK

Útočník Elvis Bratanović (uprostřed) na tréninku Teplic.

Článek

Co si vybavíte ze zmíněného duelu Bohemians s Plzní?

Byla to euforie, kterou nikdo nečekal, ani já (úsměv). Všechno, co jsem vystřelil, skončilo v plzeňské síti. Ale už je to historie, i když od té doby uběhl asi jen měsíc.

Splnilo hostování v Bohemians vaše představy?

Do Bohemky jsem šel před rokem s tím, že chci hrát. Nakonec se to snad povedlo. Byl jsem jedním z nejlepších střelců týmu se sedmi góly. Tohle označení hřeje, takže mohu být spokojený. Jako mužstvo jsme si sedli. Snažili jsme se o útočný fotbal a navíc jsme měli výbornou podporu fanoušků na stadiónu v Ďolíčku. Pro mě to byla super sezóna, ale musím v tom pokračovat.

Jak vnímáte svůj návrat do Teplic?

Tady jsem začínal v české lize a těší mě, že jsem zpátky. Chci dávat góly i v Teplicích. Předtím to nebylo z mojí strany nic moc.

V klubu nyní došlo ke změně trenéra, když tým převzal David Vavruška.

Je to nová šance pro všechny hráče. Každý z nás se jistě pokusí odvádět už v přípravě maximální výkony.

Reklama

Související témata: