Hlavní obsah

Přikryl bude opět hostovat v Dukle, Nešpor míří ze Sparty do Polska

Pražskou Spartu opouštějí v letní přestávce další dva fotbalisté. Ofenzivní záložník Tomáš Přikryl bude i v nadcházející sezóně hostovat v Dukle, jejíž dres oblékal v uplynulé jarní části. Z letenského klubu odchází na hostování i útočník Martin Nešpor, který bude hrát za polský Piast Gliwice. Sparta o tom informovala na svých internetových stránkách.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Přikryl bude hrát opět v Dukle.

Článek

Dvaadvacetiletý Přikryl přišel do Sparty v zimní přestávce sezony 2011/2012 ze Sigmy Olomouc a v dresu Letenských odehrál 55 ligových utkání, ve kterých vstřelil devět branek. V zimě pak účastník uplynulého evropského šampionátu do 21 let v České republice zamířil na Julisku a odehrál za Duklu devět ligových duelů s bilancí dvou gólů.

Spartu opouští také útočník Nešpor, jenž míří na roční hostování s opcí do Piastu. V desátém týmu uplynulé sezony polské ligy se sejde s trenérem Radoslavem Látalem a záložníkem Kamilem Vackem, který do klubu přišel ze Sparty na hostování před pár dny.

Nešpor zamířil na Letnou před rokem, ale jeho angažmá poznamenalo zranění. Pětadvacetiletý hráč kvůli zdravotním problémům vynechal celou sezonu, absolvoval dvě operace i různé druhy léčby. S ostrým tréninkem začal až během jarní části, do zápasů už ale nezasáhl.

Reklama

Související témata: