Hlavní obsah

Fotbalový záložník Kerbr bude hostovat v Liberci

Liberec

Fotbalisté Liberce získali těsně před startem ligové sezony další posilu. Ze Slovácka přišel na půlroční hostování s opcí záložník Milan Kerbr, který by měl Slovanu na levé straně hřiště pomoci při zranění Jana Sýkory.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Milan Kerbr (vlevo) míří ze Slovácka do Liberce.

Článek

"Milana jsme už dlouho sledovali. Je to velmi zajímavý hráč, o kterého jsme měli zájem už i v minulosti. Nyní jsme museli reagovat na zranění Sýkory, který nám několik týdnů nepomůže, a proto padla volba na Milana. Věřím, že potvrdí předpoklady, které do něj vkládáme, a stane se součástí Slovanu na delší dobu než jen na půl roku," uvedl pro klubový web sportovní ředitel Slovanu Jan Nezmar.

Pětadvacetiletý Kerbr odehrál v lize 90 zápasů a vstřelil patnáct branek. Všechny v dresu Slovácka. "Nabídka mě překvapila a byl jsem za ni velmi rád. Už jsem cítil, že bych potřeboval změnu. Slovan je klub s parádní historií i zázemím, nebylo tedy nad čím přemýšlet," uvedl Kerbr.

S Libercem ho čeká kvalifikace Evropské ligy. "Jsem hrozně rád, že jsem tady. Je to veliká výzva, chci se poprat o místo na hřišti a pomoci klubu v Evropské lize i Synot lize," dodal Kerbr.

Reklama

Související témata: