Hlavní obsah

Fantastický začátek sezóny, řekl Kúdela ironicky o nezdarech Mladé Boleslavi

Liberec

Fotbalisté Mladé Boleslav neprožívají zrovna idylický vstup do nové sezóny. Účinkování v pohárech už ukončili po vyřazení od norského Strömsgodsetu v předkole Evropské ligy a Synot ligu odstartovali neúspěchem pod Ještědem. Prohra 2:4 v Liberci je po prvním dějství současně sesadila na poslední místo tabulky. Jako jediní z poražených celků totiž Boleslavští v úvodním kole prohráli o více než jednu branku, což se promítlo i do aktuální bilance nejvyšší soutěže.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Ondřej Kúdela na tréninku mladoboleslavských fotbalistů.

Článek

„O výsledku v Liberci rozhodly dvě chyby. V závěru jsme se snažili o korekci dvougólového náskoku domácích. Ale nebylo to, co jsme si od ligového startu slibovali. I vzhledem k náročnému programu, který máme od druhé poloviny července, jsme bohužel neuspěli," konstatoval boleslavský trenér Karel Jarolím.

Mrzel ho fakt, že jeho tým neudržel vedení 1:0 ani stav 2:2. „Zápas jsme zpočátku drželi pod kontrolou a kromě penaltové situace Liberce se nedá říci, že by si soupeř v první půli vytvářel nebezpečné situace," mínil kouč Středočechů.

Stoper Ondřej Kúdela byl po zápase očividně rozčarovaný. „Když to vyjádřím ironicky, tak je to fantastický začátek sezóny, prostě strašné," hlesl.

„Přitom se zápas pro nás vyvíjel dobře. Věděli jsme, že domácí jsou odpočatí a že na nás vletí, přesto jsme šli do vedení. Ale nastalo rychlé vyrovnání z penalty. Kdyby Standa Klobása ještě v první půli proměnil šanci, mohlo to být jinak. A nevyšel nám začátek druhého poločasu, i když jsme si říkali, že nesmíme polevit. Sice jsme pak druhým gólem srovnali, ale nestačilo to. Další inkasovaná branka? To se nestane ani v divizi. V závěru jsme měli nakopávané míče a Liberečtí chodili do přečíslení. Takový zápas se těžko hodnotí," krčil rameny Kúdela.

Reklama

  Jablonec - Zlín zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice zítra 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články