Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Premiantům ligového startu vévodí kanonýr Došek

Praha

Gólů padlo dost, premiéra sezóny měla co nabídnout. Našla se řada kladných hrdinů, což se projevilo také v sestavování ideální jedenáctky 1. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz. Nejvíc zazářil Libor Došek. Kanonýr Slovácka si otevřel střelecký účet nového ročníku rovnou hattrickem.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 1. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek
Fotogalerie

Čím dál tím častěji si bručí pod vousy, že hraje svou poslední sezónu, protože tělo už ho dál nepustí. Slovácko však ze svého lídra stále spolehlivě těží. Jako v duelu s Duklou, které dal Libor Došek stejně jako loni hattrick. Výborně mu sekundoval záložník Havlík.

Plzeň se nadřela, ale nakonec Slavii těsně porazila. Znovu se trefil produktivní Kolář, ruku k dílu musel výrazně přiložit brankář Kozáčik. Naopak Sparta jen remizovala na Vysočině, kde jí nepomohl ani vynikající výkon špílmachra Matějovského. Jihlavským stoperem Krejčím řízená obrana ani jednou neinkasovala.

Doška doplňuje v útoku jablonecký Wágner. Rozhodl duel proti svojí Příbrami, v jejímž dresu zaválel Pilík. Liberec udolal Mladou Boleslav i díky výkonu obránce Bartošáka, jiný bek Pazdera zase trefil nováčkovi ze Zlína výhru v Ďolíčku. Teplice se mohly spolehnout na důrazného Vondráška, po jeho odchodu ze hřiště však v nastavení senzačně ztratily výhru nad Olomoucí.

Sestava 1. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Kozáčik (Plzeň) - Vondrášek (Teplice), Pazdera (Zlín), J. Krejčí (Jihlava), Bartošák (Liberec) - Havlík (Slovácko), Matějovský (Sparta), Kolář (Plzeň), Pilík (Příbram) - Došek (Slovácko), Wágner (Jablonec).

Reklama