Hlavní obsah

FANTASY: Sparta vyzve lídra tabulky Zlín! Plzeň přivítá Slovácko

Domácí fotbalové soutěži vévodí Zlín, který perfektně začal a v dosavadních dvou utkáních neztratil ani bod. Největší favorité na titul se krčí až na pozicích za nováčkem soutěže. Na úplném dně tabulky je Ostrava, která je naopak jediným týmem bez získaného bodu.

Kapitánem týmu jsme určili Šurala z Liberce

Článek

Zajímavý duel čeká diváky na Letné, kam přijede Zlín. Sparta sice patří ke žhavým kandidátům na titul, ale Zlín má před Letenskými dva body náskok a vyhřívá se na čele tabulky. Věříme, že Spartě se podaří náskok Zlína smazat a na domácí půdě zvítězí. Do naší sestavy putují Steinhöfer, Dočkal a Lafata.

Liberec na domácí půdě nezaváhá

Liberec deklasoval na domácím hřišti v prvním kole Boleslav. Z Edenu si Liberečtí odvezli bod a my věříme, že povzbuzeni postupem do další fáze vyřazovacích bojů kvalifikace Evropské ligy, si poradí i s Duklou, která překvapivě porazila Plzeň.

Západočeši se nacházejí v opačném rozpoložení než Liberec, jelikož ztratili dobře rozehraný dvojzápas s Tel Avivem a zahraje si jen o Evropskou ligu. Na domácí scéně ale musí i nadále sbírat důležité body a proti Slovácku se jim to podle naší redakce podaří. Plzeňský tým má díky Kozáčikovi, Limberskému a Kopicovi v našem výběru maximální zastoupení.

Reklama