Hlavní obsah

Dva body na rozjezd jsou málo. Jsem rozčarovaný, pravil kouč Klokanů po remíze s Olomoucí

Praha

Klokani po porážce se Zlínem (0:1) neporazili doma ani druhého nováčka, s Olomoucí remizovali 1:1. Nečekaný bod z Jablonce z minulého kola nedokázali v sobotu v Ďolíčku potvrdit. Za bod však mohou být nakonec rádi, blíž k výhře byla ve čtyřicetistupňové výhni Sigma.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Bohemians Roman Pivarník se výhry znovu nedočkal.

Článek
Fotogalerie

„Nejsem spokojený s výsledkem ani s hrou. Začali jsme pasivně, Sigmu jsme nechali jít do vedení po rohu, v tak horkém počasí pak není jednoduché zápas otočit. Bojíme se hrát, nedostupujeme hráče, jsem z toho rozčarovaný," zlobil se trenér Bohemians 1905 Roman Pivarník.

Jeho tým dokázal sice ještě do přestávky srovnat Michalem Šmídem, ve druhém poločase ale dopředu, kromě agilního Tomáše Čížka, příliš nepředvedl. Přestože Pivarník poslal na trávník další dva útočníky - Schicka a Akulinina, ani jeden se neprosadil. Nadějný Ukrajinec měl však za sebou hektický týden, během kterého si vyřizoval záležitosti ohledně jeho působení u Botiče, k týmu se připojil až před utkáním.

„Tyto věci nám ztěžují život. Problémem je pro nás také to, že další útočník Mikuš začal kvůli zranění s přípravou pozdě," podotkl Pivarník, pro kterého jsou dva body ze tří kol, v nichž Klokani v Ďolíčku narazili na oba nováčky, zákonitě málo.

Stejnou bilanci má i Olomouc, kouč Leoš Kalvoda by bodů také rád viděl víc. Bod z Bohemians 1905 však bral, byť mohly být tři. Šance Petra a Plška volaly po gólech, v prvním případě překazil radost hostům výtečným zákrokem brankář Zlámal, podruhé pálil Plšek zbrkle nad.

„Když to neberu v emocích, remíza je soldiní. Měli jsme sice tři vypracovanější příležitosti, které jsme mohli proměnit, bod z Bohemky ale beru," uvedl viditelně horkem zmožený Kalvoda.

Reklama

Související témata: