Hlavní obsah

FANTASY: Jiráček se vrací na domácí trávníky! Nastoupí už v Jablonci?

Po úspěšné reprezentační pauze se zraky všech Fantasy hráčů upírají k domácí soutěži. Šesté kolo zahájí v sobotu v 17:00 čtveřice zápasů. Hlavním magnetem kola je ale nedělní zápas, ve kterém hostí Jablonec vedoucí tým ligy Spartu. Pojďme se nyní podívat, jakou sestavou připravili redaktoři Fantasy.

Kapitánem týmu jsme určili teplického Filla.

Článek

Sigma Olomouc získala během přestávky výraznou posilu do zadních řad. Z Plzně přišel na hostování Roman Hubník. Ve Fantasy sice svítí u Hubníka stále logo Plzně, ale nemusíte se bát hráče zařadit do sestavy, body vám budou normálně počítány.

Jihlava střelecky tápe

Pokořit obranu Olomouce přijede Jihlava. Té se ale střelecky nedaří a v pěti utkáních dala pouze dvě branky. Věříme, že staronová akvizice v dresu domácích společně s Vepřekem vystaví stopku všem útočným pokusům Jihlavy a v zápase branku neobdrží.

Dukle se nepodařilo na Letné prolomit prokletí a nechala na hřišti Sparty všechny body. Proti Ostravě by si ale domácí body připsat měli. Ostrava se herně hledá a nevěříme, že týmový trest v podobě úklidu tréninkového areálu přinese na kopačky hostů klid.

Berger vstřelil už pět branek

V zápase jasně favorizujeme domácí a doufáme v gólovou trefu Bergra, který je podepsán téměř pod všemi dosavadními brankami Dukly.

Sparta jede na horkou půdu do Jablonce, kde se možná představí i nová tvář letenských Petr Jiráček. Podle předzápasových informací je Jiráček připraven do utkání nastoupit, uvidíme, na jak dlouho to bude. Sparta se bude muset obejít bez vykartovaného Marečka a zranění jsou Vácha s Breznaníkem. Jablonci zas bude chybět Filip Novák, který odešel do Dánska.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články