Hlavní obsah

Kdo si troufne z půlky hřiště trefit břevno, může na ligových stadiónech vydělat milión

Praha

Nabídka je to lákavá. Fotbaloví fanoušci se během zápasů české první ligy mohou stát milionáři. Musejí se však o to vydatně přičinit svými schopnostmi. Potřebují při vybraných zápasech uspět ve vědomostní soutěži a poté během poločasové přestávky trefit z půlky hřiště břevno branky. Jako první se o to mohou pokusit diváci při nedělním šlágru 6. kola mezi Jabloncem a Spartou. Ve zbytku podzimní sezóny dostanou diváci takovou šanci ještě v šesti dalších zápasech.

Kdo trefí břevno?

 
Článek

Fotbalová liga nemá v nové sezóně s návštěvností problém. Přesto dělá divákům pomyšlení. Přijďte na stadióny - a odejděte jako milionáři.

„Pro fanoušky by se díky Miliónovému kopu mohly stát poločasové přestávky poměrně dramatickou a zábavnou podívanou," usmívá se Daniel Hajný, ředitel komunikace profesionálních soutěží.

„Jsme rádi, že také díky naší podpoře a přístupu přináší fotbalová liga zábavu pro širokou veřejnost. Češi jsou velmi soutěživí, proto věříme, že podobné akce navíc pomohou přilákat na stadióny další fotbalové fanoušky," uvedla Magda Pekařová, tisková mluvčí skupiny Synot.

Soutěž je dvoukolová. Nejprve je třeba vybrat soutěžící - prostřednictvím vědomostní SMS soutěže s fotbalovou tématikou. Je třeba odpovědět správně a rychle. Autoři čtyř nejrychleji zaslaných správných odpovědí pak nastopupí na hřiště, aby se pokusili zasáhnout míčem břevno branky, a to ze středového bodu hřiště (přímo z kopu, tedy nikoliv odrazem).

Pokud se to některému z účastníků podaří a splní další podmínky soutěže, získá peněžitou výhru 1 milión korun. Otázku a také formát soutěžní SMS zveřejní moderátor 45 minut před výkopem daného utkání.

„Miliónové" zápasy podzimní části sezóny:
Jablonec - Sparta (6. kolo)
Bohemians 1905 - Plzeň (7. kolo)
Baník Ostrava - Olomouc (9. kolo)
Sparta - Bohemians 1905 (11. kolo)
Plzeň - Sparta (12. kolo)
Zlín - Slovácko (13. kolo)
Slovácko - Slavia (14. kolo)

Reklama