Hlavní obsah

Spartu výrazněji utéct nenechali. Ale další domácí ztráta mrzí, říkal Šilhavý

Jablonec

Fotbalisté Jablonce zlou domácí sérii nezlomili ani proti Spartě, i popáté v nové sezóně na Střelnici nevyhráli. V lize předtím ztratili za remízy s Bohemians 1905 a s Libercem, triumf si nepřipsali ani ve dvou duelech v předkolech Evropské ligy (porážka 0:1 s Kodaní, 0:0 s Ajaxem).

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Obránce Sparty Costa a jablonecký útočník Stanislav Tecl v nedělním utkání 6. kola Synot ligy.

Článek
Fotogalerie

„Kromě Bohemky byly zbylé zápasy z naší strany výborné, jenže výhra prostě nepřišla," povzdechl si po utkání se Spartou trenér Jaroslav Šilhavý. „Příště už to ale musíme urvat za tři body," doplnil útočník Stanislav Tecl, jehož hlavičku ve druhé půli zastavilo břevno.

Severočeši roli jednoho z favoritů soutěže vůbec nenaplňují. O to důležitější pro ně byl vyrovnávací gól Wágnera, neboť v případě porážky by jim Sparta utekla už na osm bodů. „To už by bylo hodně, nicméně spíš mě mrzí další domácí ztráta, než abychom se nyní soustředili na hon za titulem," uvedl Šilhavý, jenž byl potěšen, jak se tým vyrovnal s odchodem levého obránce Filipa Nováka do dánského Midtjyllandu.

Rus Karavajev si na jeho pozici vedl solidně. A zřejmě tam i dál zůstane, neboť avizovaný příchod posily na levý kraj se zatím nekoná. „Byli jsme domluveni s jedním hráčem z ciziny, ale rozmyslel si to," prozradil Šilhavý.

Reklama