Hlavní obsah

Fotbal on-line: Slavia - Blšany

Po sobotní výhře Liberce v Mostu a prohře Sparty ve Zlíně pokračuje v neděli fotbalová liga pěti zápasy 14. kola. Pražská Slavia přivítá poslední Blšany a zápas bude generálkou na středeční zápas Poháru UEFA s francouzským týmem AS Monako. Sledujte on-line reportáž Sportu.cz!

Článek

Slávisté mají za sebou náročný zájezd do Norska, ale v lize by se znovu rádi vrátili na vítěznou cestu. Na Strahov přijedou Blšany a bilance mluví jasně pro červenobílé: z posledních osmi vzájemných zápasů nevyhráli Severočeši ani jednou a nynější série chmelařů bez vítězství je dokonce o zápas delší.

Jak dopadne zápas Slavia - Blšany?
Hlasujte v anketě Sportu.cz!

Domácí si však uvědomují, že zápas s papírově slabším soupeřem skýtá rizika. "Roli může hrát únava i podcenění," obává se trenér Karel Jarolím, podle něhož je nahuštěný program dalších dnů šancí pro hráče z lavičky. "K dílčím změnám určitě dojde," uvedl. Kvůli kartám nemůže hrát Latka, po nemoci už je připraven Holeňák. Lukáš Jarolím odehraje 200. ligový zápas.

Blšanští fotbalisté už klesli na poslední místo v lize. "Slavia teď předvádí nejlepší fotbal v lize. Bylo by obrovským úspěchem, kdybychom zopakovali loňskou remízu," přál si trenér Michal Bílek. Do sestavy se po třech zápasech vrací útočník Střihavka, který pykal za vyloučení v poháru na Žižkově.

Reklama

Související témata: