Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Jubilující sparťané, rozjetý Limberský a probuzení střelci

Praha

Zastříleli si a ještě zaknihovali jubilejní zápisy. Fotbalisté Sparty si pojistili první příčku hladkým vítězstvím nad Olomoucí, naplno však tři dny po vstupu do Evropské ligy bodovali také další dva pohároví zástupci. V nominaci do ideální jedenáctky 7. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz se to samozřejmě projevilo.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 7. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Letenští si proti nováčkovi z Olomouce připsali samá pozitiva. Kapitán Lafata vstřelil svůj 50. ligový gól za Spartu, další reprezentant Dočkal zase zaznamenal 50. ligovou asistenci a navrch přidal nejen proměněnou penaltu, ale především úžasné sólo z vlastní poloviny završené technickým gólem. V záloze se znovu předvedl také Matějovský.

Na vítězné vlně se v posledních týdnech veze Plzeň. Jejím nejlepším hráčem při výhře v Ďolíčku byl znovu obránce Limberský, který se po svém kolosálním průšvihu opravdu rozjel... Spolu se Spartou drží neporazitelnost v tabulce také Liberec. Snadno si poradil s Příbramí a gólem své výborné výkony ozdobili obránce Pokorný a záložník Shala.

Za Brno se konečně trefil Řezníček, proti Slovácku hned dvakrát. Stejný kousek se povedl také jihlavskému Mešanovičovi. K remíze Vysočiny s Duklou výrazně přispěl i brankář Hanuš.

Forma roste Slavii, na oba její vítězné góly ve Zlíně přihrál obránce Jablonský. Mladá Boleslav pak se štěstím zvládla přestřelku s Teplicemi, mezi střelce se zapsal také Zahustel.

Sestava 7. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Hanuš (Jihlava) - T. Jablonský (Slavia), Pokorný (Liberec), Limberský (Plzeň) - Dočkal (Sparta), Matějovský (Sparta), Shala (Liberec), Zahustel (Mladá Boleslav) - Mešanovič (Jihlava), Lafata (Sparta), Řezníček (Brno).

Reklama