Hlavní obsah

Nejen derby pražských S, také Plzeň hlásí na Liberec vyprodáno

Plzeň

Prvoligové aktéry přes týden zaměstnávají zápasy domácího poháru, pokladníci si však před víkendem mnou ruce již dnes. Fotbalová liga očekává v 8. kole nejen atraktivní zápasy, ale v souvislosti s nimi také velké návštěvy. Nedělní 284. derby Slavie se Spartou bylo vyprodáno v pondělí, sobotní duel Plzně s Libercem pak v úterý.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fanoušci Plzně znovu zaplní domácí stadión do posledního místečka...

Článek

Vyprodáno! Na tuhle cedulku v pokladnách si už fanoušci v Plzni zvykli. Souboj úřadujících českých šampiónů s aktuálně druhým týmem ligové tabulky bude v sobotu sledovat vyprodaná Doosan Arena. Poslední vstupenky do domácích sektorů si fanoušci Viktorie rozebrali během úterý, před třetí hodinou odpolední se prodej definitivně zastavil.

„O zápas byl mezi fanoušky obrovský zájem, telefony na recepci neutichají ani na minutu. V tuto chvíli jsou však již veškeré pokusy zbytečné, Viktoria pustila do prodeje opravdu veškeré možné kapacity. Poměrně početný tábor fanoušků má dle informací ze severu Čech dorazit také z Liberce, ve Štruncových sadech se tak můžeme těšit na výjimečnou atmosféru," avizuje Pavel Pillár, tiskový mluvčí Viktorie.

Fanoušci Plzně se chystají také na dnešní pohárový duel v Tachově a nejpozději do konce týdne se pak rozběhne prodej vstupenek na druhé utkání Viktorie v základní skupině Evropské ligy. Na zápas ve španělském Villarrealu se chystá početná výprava fanoušků ze západu Čech.

„Vstupenky budou k dispozici v klubovém fanshopu, čekáme se všemi informacemi pouze na doručení vstupenek ze stadiónu soupeře. Viktoria bude mít v první fázi k dispozici 400 vstupenek, v případě většího zájmu bude možné přiobjednat vstupenky další," vysvětluje Pillár.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články