Hlavní obsah

Plzeňští fanoušci si rýpli do kritika Limberského. Handicapovaný cyklista jim gratuloval

Radek MalinaSport.czPrávo

Na pomyslné vyřizování účtů ze strany nejvěrnějších plzeňských fanoušků s kritiky odsuzujícími Davida Limberského za jeho jízdu v opilosti a následné oslavné gesto v podobě pomyslného točení volantem došlo při víkendovém ligovém zápase Západočechů s Libercem (2:1).

Foto: FC Viktorie Plzeň

Vzkaz fanoušků Viktorie Plzeň.

Článek
Fotogalerie

Nejprve příznivci Plzně v kotli za brankou rozvinuli transparent „Ježek má vztek, že nemůže pít i do druhý nohy" a následně „Někdo si dělá prdel ze sebe, někdo z nás. Někdo nepatří do repre, někdo na svaz".

V prvním případě byl adresátem vzkazu úspěšný handicapovaný cyklista Jiří Ježek, jenž jednání Limberského ostře odsoudil, v druhém případě směřovala slova s největší pravděpodobností k předsedovi FAČR Miroslavu Peltovi, jenž naznačil, že celá kauza by mohla plzeňského zadáka stát místo v národním mužstvu.

Čtyřicetiletý Ježek, který jako malý kluk přišel o pravou nohu, situaci přijal s nadhledem sobě vlastním. „Díky fanouškům Viktorie Plzeň za vtipnou reakci na moji kritiku chování Davida Limberského. Mám radost, že humor ještě žije! Takhle to má vypadat," uvedl na facebookovém profilu Ježek a doplnil: „A protože Viktorka vyhrála, gratuluju a dám si na jejich zdraví i do druhý nohy."

Reklama

Související témata: