Hlavní obsah

FANTASY: Jak si v lize povedou pohároví zástupci? Boleslav chce potvrdit tři body z Jablonce

Souboj trápících se týmů Ostravy a Olomouce otevře dnes ve 20:15 deváté kolo nejvyšší tuzemské fotbalové soutěže. Další tři utkání jsou na programu v sobotu, v neděli se představí všichni tři pohároví zástupci Sparta, Plzeň a Liberec. Fanoušci se mohou těšit i na malé pražské derby mezi Duklou a Slavií.

Kapitánem týmu je liberecký Josef Šural.

Článek

Liberec přivezl z Marseille velmi cenné tři body. Věříme, že Slovan na tento triumf naváže v domácí lize a před vlastními diváky Bohemians 1905 porazí. Do naší sestavy putuje Tomáš Koubek, který se ve Francii prezentoval skvělými zákroky. V eliminaci útoků klokanů mu bude pomáhat Vladimír Coufal a zaměstnávat obranu Pražanů by měl Josef Šural.

Boleslav se utká s Příbramí

Mladá Boleslav se na domácí půdě prezentuje velmi pohlednou ofenzivní hrou. Svěřenci trenéra Karla Jarolíma touží proti Příbrami potvrdit tři body, které přivezli z Jablonce. Naši důvěru dostali Jiří Skalák s Alešem Čermákem. V útoku nastoupí Lukáš Magera.

Sparta se musí rychle oklepat z prohry v pražském derby. V Evropské lize se to podařilo, nyní je potřeba vyhrát i v ligovém zápase proti Slovácku. Letenští se budou muset obejít bez služeb zraněného Maria Holka, na jeho místo stavíme jiného stopera Jakuba Brabce. Brankové příležitosti by měl pro Davida Lafatu vytvářet Bořek Dočkal.

Reklama

Související témata: