Hlavní obsah

FANTASY: Přivezl si Šural reprezentační formu i do Synot ligy?

fantasy

Kvalifikace na evropský šampionát je zdárně za námi a my se můžeme plně soustředit na domácí fotbalovou soutěž. Ta začne již dnes ve 20:15. 10. kolo Fantasy ligy otevře duel Dukly a Mladé Boleslavi. Největší porce zápasů nás čeká v sobotu a v neděli uzavře celé kolo Příbram, která na svém stadiónu hostí Spartu.

Kapitánem týmu bude Martin Fillo z Teplic.

Článek

Teplice před reprezentační pauzou deklasovaly Brno 4:0. V nadcházejícím kole se utkají na svém stadiónu s Jihlavou, která se krčí na chvostu tabulky. Sázíme na svěřence kouče Vavrušky, kteří by si měli dojít pro další domácí výhru. Do naší sestavy putují obránci Krob a Vondrášek. Útočné snažení domácích by měl řídit Fillo, kterému dáváme na ruku kapitánskou pásku.

Plzeň vyzve Zlín

Úřadující mistr soutěže změří síly se Zlínem. Ševci měli sice famózní vstup do sezóny, ale nyní čekají tři zápasy na výhru. Plzeň je v zápase jasným favoritem a v redakci dáváme šanci hned třem fotbalistům Viktorie. V bráně bude Kozáčik, obranu hostů by měli zaměstnávat Kovařík a Ďuriš.

Liberecký Josef Šural se prezentoval v duelech národního týmu velmi dobrými výkony a pro reprezentaci byl přínosem. Věříme, že si formu přenese i do domácí soutěže a pomůže svému týmu odvézt body z Olomouce.

Reklama

Související témata: