Hlavní obsah

Vyprodáno. Plzeňští fanoušci skoupili lístky na šlágr se Spartou za pár minut

Jen několik minut měli natěšení fanoušci fotbalové Plzně na to, aby si mohli pořídit vstupenku na šlágr podzimu proti Spartě. Duel o čelo tabulky, který v rámci 12. kola Synot ligy hostí první listopadový den plzeňská Doosan Arena, je totiž už beznadějně vyprodaný.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Michal Ďuriš z Plzně (vpravo) se raduje se svými spoluhráči Davidem Limberským (uprostřed) a Patrikem Hrošovským z gólu.

Článek

„Veškeré vstupenky, které nabízely nejen pokladny ve Štruncových sadech, ale také distribuční místa plzeňské vstupenky v západních Čechách, byly v úterý během pouhé čtvrthodiny prodány svým majitelům," hlásí západočeský klub.

Zatímco příznivci Viktorie už nemají šanci si vstupenku pořídit, sparťanští příznivci je ještě budou moct nakupovat ve dvou etapách. Majitelé permanentek si je mohou opatřit v neděli v den zápasu s Bohemians 1905 (od 15:00 do 17:00 a od 19:45 do 20:30 na Pokladně 1.). Ostatní pak v Zákaznickém centru (od 26. do 27.10 a od 29. do 30.10).

Atraktivní souboj o první místo v tabulce tak bude mít velmi důstojnou diváckou kulisu přesahující jedenáct tisíc fanoušků. Sparta nyní vede ligu před Plzní jen díky lepšímu skóre. A za poslední sezónu má Západočechům co oplácet. Letenští totiž oba vzájemné zápasy s pozdějším mistrem prohráli shodně 0:2.

Reklama

Související témata: