Hlavní obsah

FANTASY: Šlágr kola uvidí diváci v Plzni! Věříme ve výhru Liberce a Příbrami

fantasy

Dnes od 18 hodin odstartuje další kolo Fantasy ligy, na Julisce se utkají Dukla Praha se Zlínem. O důležité body se bude hrát v sobotu, kdy Bohemians 1905 vyzvou Jihlavu. Největším tahákem 12. kola bude nedělní zápas mezi Plzní a Spartou.

Liberec přivítá na svém hřišti trápící se Ostravu, Šural bude naším kapitánem.

Článek

Liberec získal z posledních dvou ligových utkání, které odehrál na hřištích soupeře, pouze dva body. Slovan při návratu před domácí fanoušky vyzve Ostravu. Věříme, že se domácím podaří zvítězit a navíc neinkasovat.

Šural je nejproduktivnějším hráčem Liberce

V záložní řadě budou hrát Šural s Pavelkou. Šural získal v dosavadních kolech 58 bodů a těší se vysoké popularitě mezi Fantasy hráči. V 11. kole se objevil ve 39 procentech sestav hráčů Fantasy. Obranu vyztuží Coufal. Obránce Liberce získal 36 Fantasy bodů a další by mohl mít za čisté konto proti Ostravě.

Kromě Liberce má v našem výběru maximální zastoupení i Příbram. Ta narazí na Brno, které sice dokázalo porazit Plzeň, ale my věříme, že tým, který patří k nejhůře střílejícím v lize, odjede z Příbrami s prázdnou.

Branku našeho výběru bude hájit Hruška. V obraně se bude snažit zastavit útočné pokusy hostů Zápotočný. V útoku dáváme, pro někoho možná překvapivě, příležitost Bednářovi. Věříme, že to bude právě on, kdo jediným gólem rozhodne o osudu utkání.

Reklama

Související témata: