Hlavní obsah

Koloušek: Ke spokojenosti mi chybí gól

Před rokem se Václav Koloušek úspěšně vyléčil ze zákeřné leukémie. Dokázal se vrátit do velkého fotbalu a po složitých peripetiích odešel z pražské Slavie do Příbrami. Zde během podzimní části odehrál čtrnáct ligových zápasů. Jak byl v novém působišti spokojen a jak se momentálně cítí zdravotně, odpovídal Koloušek v rozhovoru pro deník Právo.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Václav Koloušek

Článek

Závěr podzimu se dohrával na převážně zmrzlých terénech. Takové asi technickým fotbalistům, jako jste vy, moc nevyhovují... Je to opravdu špatné, hrát na takovém trávníku. Na druhé straně je pro všechny stejný, takže podstatné je vítězství.

Marila je po podzimu čtvrtá, ale klubům ze špičky body brala a těm pod sebou rozdávala. Které ztráty mrzí nejvíc? Asi v Blšanech a v Mostě. Škoda jich, ale na druhé straně si myslím, že je větší důvod ke spokojenosti.

Po vítězství nad leukémií, jste odehrál celou podzimní sezónu. Nastoupil jste ve čtrnácti ligových zápasech. Jak jste spokojený? Spokojený jsem s umístěním mužstva.

A se svými výkony? To by měli zhodnotit jiní. Ke spokojenosti mi chybí hlavně gól, ale jinak docela ano.

Který podzimní zápas se vám nejvíc povedl? To se těžko říká... Hlavně jsem rád, že jsem zase naskočil do velkého fotbalu. Nebylo to úplně ideální, ale věřím, že jaro bude ještě lepší. Hlavně chci přidat nějaké góly.

Měl jste během podzimu nějaké zdravotní problémy? Ne, zdravotně jsem v pořádku.

Splnila i Příbram, kam jste přišel před třetím kolem ze Slavie, vaše představy? Určitě. Všechno je v pohodě, což je vidět i na hřišti.

Ze Slavie jste odcházel za dramatických okolností, nechtěli vás tam. Jste na ně ještě nazlobený? To už je pryč.

Kde budete odpočívat přes Vánoce? Chtěl bych někam na hory, ale hlavně si opravdu odpočinout.

Podzim vám dal asi zabrat... To každému, ale nebylo to nejhorší. Hlavně, že jsem zase hrál fotbal.

Reklama

Související témata: