Hlavní obsah

FANTASY: Bude Pilík režírovat další výhru Příbrami?

Po reprezentační pauze je na programu další kolo Fantasy ligy. To je z pohledu sestavování ideální jedenáctky jedno z těžších. Čekají nás papírově velmi vyrovnané zápasy, ve kterých se hledá favorit jen těžko. Jedno je ale jisté, kolo začíná dnes v 18:00, tak si nezapomeňte udělat sestavu.

Sázíme na fotbalisty Příbrami a Bohemians.

Článek

Tomáš Pilík

Záložník Příbrami je společně s Romanem Bednářem a Janem Rezkem nejlepším střelcem svého klubu. Stačily mu na to čtyři trefy. Pilík stojí na počátku většiny útočných akcí Příbrami. Jak je pro tým důležitý, dokazuje i fakt, že nastoupil do všech letošních utkání svého celku v nejvyšší tuzemské fotbalové soutěži.

Věříme, že Pilík bude rýsovat přesné přihrávky i v zápase proti Zlínu a pomůže svému týmu k důležitým bodům.

Lukáš Kryštůfek

Přestože do 68. minuty držela Jihlava s Boleslaví nadějný výsledek 1:1, nakonec si odvezla půltucet branek. Věříme, že hráči Jihlavy využili reprezentační pauzu a z výsledku se vzpamatovali.

Nejlepším způsobem, jak příděl odčinit, je vítězství nad Brnem. Věříme, že se to domácím povede a Brno porazí bez inkasovaného gólu. Svými obrannými zákroky by se o to měl postarat i Lukáš Kryštůfek. Mladý obránce se prezentuje čistou hrou, za 13 zápasů dostal pouze jednu žlutou kartu.

David Lafata

Spartu čeká v Liberci těžká mise. Porazit domácí nebude vůbec lehkým oříškem. Sparťané budou muset předvést jiný výkon, než který nabídli fanouškům v pohárovém zápase proti Pardubicím. Věříme, že David Lafata k sobě přitáhne minimálně jeden z centrů spoluhráčů a pošle ho do branky soupeře. Z dosavadních jedenácti utkání se mu to povedlo devětkrát.

Reklama