Hlavní obsah

FANTASY: Odolají Klokani útočným výpadům Mladé Boleslavi?

Tři čeští zástupci mají za sebou pohárová vystoupení a nyní se můžou opět plně soustředit na domácí soutěž. Patnácté ligové kolo začne dnes od 18:00 zápasem mezi Duklou Praha a Teplicemi. My věříme v plný bodový zisk Slavie a Sparty. Spoléháme také na brankové hody v Boleslavi, která bude hostit Klokany.

Slavie by měla potvrdit vítězství ze Slovácka.

Článek

Jiří Skalák

Boleslav doma předvádí hezkou ofenzivní podívanou, která přináší hodně branek. Útočným pokusům domácích by neměli fotbalisté Bohemians dlouho odolávat. Věříme, že Skalák minimálně jednu branku vstřelí a další připraví pro své spoluhráče. Třeba pro Zahustela, který hraje poslední zápasy ve skvělé formě.

David Bičík

Letenští si ve čtvrtek zajistili účast ve vyzařovací části Evropské ligy. Výkony v domácí lize ale moc důvodů k radosti sparťanským fotbalistům nepřinášejí. Z porážky se ale dokázala Sparta vždy oklepat a v následném zápase zvítězit.

Věříme, že i proti Brnu se to domácím podaří. Navíc bez inkasovaného gólu. Sparta se chlubí nejlepší obranou v lize. Za 14 zápasů inkasovala pouze devět branek. Věříme, že David Bičík se postará o to, aby proti Brnu netahal ze své sítě desátý.

Martin Pospíšil

Jablonec přivítá na svém hřišti Plzeň. Papírově je favoritem určitě Viktoria. My ale věříme, že domácí favorita potrápí a minimálně jednu branku vstřelí. Postarat by se o ní mohl smolař posledního kola. Pospíšil nedal v Teplicích penaltu, vstřelená branka nebo asistence je nejlepším lékem jak na nezdar nechat zapomenout.

Reklama

Související témata: