Hlavní obsah

Uličného podrželo klubové představenstvo ve funkci

OLOMOUC

Trenér Petr Uličný dokončí sezónu na lavičce fotbalistů Sigmy Olomouc. Představenstvo klubu mu na středečním jednání vyjádřilo jednohlasnou podporu a pětapadesátiletý kouč u týmu zůstane, přestože v zákulisí se v posledních týdnech množily spekulace o jeho možném předčasném propuštění.

Článek

"Situací kolem prvoligového mužstva jsme se dnes zabývali, ale představenstvo vyslovilo jednomyslnou podporu v tom směru, aby Petr Uličný pokračoval v práci," řekl sportovní ředitel Sigmy Jiří Kubíček.

Uličný se tak mezi současnými prvoligovými trenéry dále bude vyjímat na české poměry dlouhodobější spoluprací s jedním klubem. V Olomouci načíná po svém nástupu ze začátku prosince 2002 už čtvrtý rok nepřetržitého působení. "Beru to osobně, je můj cíl, aby mužstvo uspělo v ligovém ročníku co nejlépe. Udělám vše pro maximální úspěch, vždyť mi jde také o další angažmá. Budu muset sám sebe znovu nastartovat," uvedl na tiskové konferenci Uličný.

Po sezóně však i jeho mise v rodném městě s největší pravděpodobností skončí. Klub před nedávnem připustil, že od léta už je domluven na smlouvě s Vlastimilem Paličkou. Jednapadesátiletý olomoucký rodák a patriot měl podle některých zpráv vystřídat Uličného už v zimní přestávce, ale trenérskou rošádu nakonec na svém dnešní jednání klubové představenstvo zamítlo.

Reklama

Související témata: