Hlavní obsah

Šural se ohradil vůči přestupovým spekulacím: Nevěřte všemu, co se kde píše!

Liberec

Pětadvacetiletý reprezentační záložník Josef Šural se ostře vymezil vůči spekulacím o údajném úprku z Liberce. Ve Slovanu má smlouvu do konce sezóny, přesto podle svých slov dosud nejednal o přestupu s žádnými kluby ani z Česka ani z ciziny, jak tvrdila některá česká média. Svou budoucnost Šural hodlá řešit s vedením libereckého celku po skončení podzimu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Liberecký záložník Josef Šural se ohradil vůči přestupovým spekulacím.

Článek

Šural, který v posledních dnech prodělal bronchitidu, popřel zprávy o tom, že by měl namířeno do některého z pražských „S" nebo do zahraničí. Hráčův agent Zdeněk Nehoda přitom v deníku Sport uvedl, že se Spartou a Slavií už proběhly první schůzky, což podle brněnského odchovance není pravda.

"Nikde na testech, ať už zdravotních, nebo sportovních jsem nebyl. Kdo tvrdí něco jiného, lže. S žádným klubem v ČR ani nikde jinde nejednám, kdo tvrdí něco jiného, lže. Nevěřte všemu, co se kde píše," uvedl na svém facebookovém účtu Šural.

Nehodovy výroky ho nemile zaskočily. "Proto i mě překvapila zpráva, že 'my' jednáme s některým z českých klubů, protože já určitě s nikým nejednám a už vůbec jsem se nikomu nesvěřil, že bych do takového klubu toužil odejít. Taky jsem svou nespokojenost s tímto vyjádřením panu Nehodovi dal jasně najevo," uvedl Šural.

Jasno bude až po skončení podzimu

Svou fotbalovou budoucnost bude řešit až po skončení podzimní části sezóny. V ní ještě Liberec čekají dva důležité domácí zápasy. V neděli se svěřenci Jindřicha Trpišovského utkají s pražskou Slavií o čtvrté místo v první lize, ve čtvrtek si pak v přímém souboji s Marseille zahrají o postup do play off Evropské ligy.

"S mým manažerem panem Nehodou, ale i s majitelem klubu panem (Ludvíkem) Karlem jsme jasně domluveni, že jednat o tom co a jak dál, budeme po skončení fotbalového podzimu. Abych měl klid na svou práci, což byl můj hlavní a vlastně jediný požadavek," uvedl sedminásobný reprezentant.

"Už včera, i přes doporučení lékařů mít klidový režim, jsem začal s individuálním tréninkem. Abych mohl pomoci Slovanu v posledních dvou velice důležitých podzimních zápasech," dodal Šural.

Reklama