Hlavní obsah

Klokani plesali s Vrbou a vyhlásili svou Sestavu desetiletí

Závěr podzimu zvládli na trávníku bravurně. Klokani pět posledních ligových kol neprohráli a přezimují mimo sestupové příčky, tak proč by si po skončení podzimu nesokočili. Klub Bohemians Praha 1905 u příležitosti 110. výročí založení a oslavy deseti let znovuzrození uspořádal ples v Národním domě na Vinohradech. Součástí bohatého programu bylo také ocenění členů z mistrovské sezóny a vyhlášení ankety Sestava desetiletí. Klokanům přišel popřát také reprezentační trenér Pavel Vrba.

110. výroční ples Bohemians Praha 1905Video: bohemkatv

 
Článek
Fotogalerie

Liga skončila, byl čas slavit. "Když se slaví deset nebo dvacet let, jsou to krásné narozeniny, když padesát či šedesát, je to pro vás závazek. Ale sto deset let, to už je historie, tradice, a tu je třeba hýčkat. Bohemka si zaslouží hýčkat," poukázal Dariusz Jakubowicz, předseda představenstva.

Na pódiu se objevil Petr Janda, frontman skupiny Olympic a dlouholetý fanoušek klubu. Pak ho následoval další muzikant Karel Vágner a zazpíval jeho syn Josef. Klub zároveň ocenil mistry ze sezóny 1982/83 a poděkoval jim za zatím jediný získaný mistrovský titul.

Zlatým hřebem večera bylo vyhlášení klubové ankety Sestava desetiletí. Fanoušci na klubových stránkách hlasovali pro jedenáct nejlepších fotbalistů, kteří za posledních deset let vyběhli na hřiště v zelenobílém dresu. Jedenáctku koučuje Pavel Hoftych, jehož vyhlásil trenér národního týmu Pavel Vrba.

Sestava desetiletí: Radek Sňozík - Pavel Lukáš, Marek Nikl, Karel Rada - David Bartek, Jan Morávek, Josef Jindřišek, Jakub Rada - Dalibor Slezák, Milan Škoda, Lukáš Hartig. Trenér: Pavel Hoftych.

Reklama

Související témata: