Hlavní obsah

Příbram čeká na Munstera

PŘÍBRAM

Odcházejícího Francouze Noela Alexandre Mendyho, který má namířeno do Mladé Boleslavi, by měl v Marile Příbram nahradit další cizinec, tentokrát Severní Ir Paul Munster, jenž se příliš neprosadil v útoku pražské Slavie. Tým od Litavky by měli posílit také českobudějovický Jan Gruber a blšanský Lukáš Pleško.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

O příbramského Václava Kolouška (vlevo ve žlutém) se zajímá rakouský Pasching.

Článek

Z hostování v Prachaticích se vrátil Lukáš Paleček. O Václava Kolouška má zájem rakouský Pasching a není vyloučeno, že tam zamíří.

"Na úterním prvním tréninku se sešlo třiadvacet hráčů. Mezi nimi jsou i talentovaní mladíci, které jsme vzali do zimní přípravy. O tom, kdo odejde a naopak přijde, zatím nechci hovořit, protože všechno je v jednání. Určitě se před jarními boji chceme posílit," řekl Právu trenér Pavel Tobiáš, který je strůjcem podzimního příbramského překvapení a lichotivé čtvrté příčky v tabulce Gambrinus ligy.

Svým svěřencům neslibuje nejméně do poloviny ledna nic příjemného. "Jako všechny týmy věnujeme první část zimní přípravy tvrdé fyzické přípravě. Hráči tuhle fázi nemají v lásce, ale ona je vzhledem k nahuštěnému jaru, kdy nebude moc času na odpočinek, velice důležitá. Budeme trénovat dvou i třífázově. Zatím v domácích podmínkách a příští týden nás čeká soustředění v Hrdoňově na Lipně, kde fyzicky nenáročnější část přípravy vyvrcholí. Poté se změní její zaměření a bude přibývat práce s míčem," dodal Tobiáš, jehož tým se zúčastní i Tipsport cupu.

Ke změně došlo v realizačním týmu, který opustil zkušený asistent Daniel Drahokoupil a momentálně si hledá angažmá.

Reklama

Související témata: