Hlavní obsah

Slovácko zahájilo přípravu i s Kerbrem a uzdraveným Kaloudou

Uherské Hradiště

Fotbalisté Slovácka vstoupili do zimní přípravy i se středopolařem Milanem Kerbrem, který se vrátil z Liberce, a s uzdraveným Lubošem Kaloudou. Po třítýdenní dovolené v pondělí hráči podstoupili zátěžové testy v Olomouci, od úterý do neděle je čeká kondiční soustředění v nedalekém Uherském Brodě.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Zleva trenér Slovácka Svatopluk Habanec, Stanislav Hofmann a brankář Milan Heča (ilustrační foto).

Článek

"Hráči dostali na dovolenou i rozpis individuální přípravy. Podobný model i se soustředěním mimo domov jsme úspěšně podstoupili už loni. Na hráče čekají tento týden třífázové tréninky i kvalitní regenerace. Oproti loňsku budeme mít vzhledem k brzkému startu ligy na všechno méně času," řekl kouč Slovácka Svatopluk Habanec.

Trenér do kádru zařadil i mladíky Tomáše Ťoka a Lukáše Křivánka. "Oba si mohou osahat působení u prvního týmu. Podobně začínal v minulosti například současný reprezentant jednadvacítky Tomáš Břečka," poznamenal Habanec. Po doléčení zranění se do týmu vrátil také obránce Patrik Šimko.

První přípravné utkání odehraje Slovácko 16. ledna v Žilině. Od 27. ledna mužstvo čeká jedenáctidenní herní příprava s třemi zápasy v Turecku.

Reklama