Hlavní obsah

Dukla oželela Krmenčíka s Přikrylem, přijít by mohl Smejkal

Praha

Dopřáli si necelý měsíc dovolené a v pondělí po 26 dnech fotbalisté pražské Dukly zase vyběhli na tréninkové hřiště. Již tento týden je čeká první přátelské utkání s Viktorií Žižkov na umělé trávě v Berouně. Julisku opustili hostující hráči Michael Krmenčík a Tomáš Přikryl, s mužstvem naopak začal trénovat obránce Michal Smejkal.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Zakotví obránce Michal Smejkal v Dukle?

Článek

Na Julisce zaregistrovali dva odchody hostujících hráčů. Michaela Krmenčíka si stáhla Plzeň, Tomáš Přikryl se zase vrátil do Sparty a odtud přestoupil do Mladé Boleslavi.

Do přípravy Dukly se naopak zapojili Jan Juroška, který se vrátil z půlročního hostování ve Varnsdorfu, a Bidje Manzia, jenž na podzim hostoval v Baníku Sokolov.

S týmem kouče Luboše Kozla začal trénovat také obránce Michal Smejkal. Patří Mladé Boleslavi a naposledy hrál za kazašský klub Okžetpes. V české nejvyšší soutěži devětadvacetiletý zadák působil v Plzni, Teplicích a Slavii, celkem má na kontě 142 zápasů a devět branek. O jeho působení v Dukle se jedná.

„Zátěžové testy absolvujeme až po týdnu tréninků v pondělí 11. ledna. Celkem nás čekají čtyři přátelská utkání. S Viktorkou Žižkov, Vlašimí, Budějovicemi a Ružomberokem. Na přelomu ledna a února pojedeme na herní soustředění do Turecka, kde odehrajeme další tři utkání," uvedl kouč Kozel po prvním tréninku na pražském Strahově.

V Turecku mají Pražané zatím potvrzené dva soupeře - ukrajinské prvoligové celky Volyň Luck a Metalist Charkov.

Reklama